XRP’s en gedecentraliseerde uitwisselingen kopen

XRP’s en gedecentraliseerde uitwisselingen kopen

Waarom zou je Ripple kopen?

Ten eerste is het gratis, je hebt niets te verliezen. Waar wacht je op? Het volgende zal proberen enkele van de vele redenen aan te geven waarom u Ripple zou moeten kopen en hoe u hiervan kunt profiteren.

Ten eerste, waarom zou u xrp kopen? Ripple is een hoogwaardig en veelgebruikt digitaal activum dat is ontworpen om snelle en gratis online transacties tussen twee partijen mogelijk te maken. Om deze reden wordt verwacht dat de rimpel de wereldwijde beschikbaarheid van contant geld zal vergroten door directe overschrijvingen mogelijk te maken met recordsnelheden en tegen ongelooflijk lage kosten. Het belangrijkste verkoopargument van Ripple is dat er, in tegenstelling tot de meeste andere cryptosystemen, geen beperkingen zijn voor het verzenden en ontvangen van munten. Als u een saldo aanhoudt op een beurs zoals eBay of uw belegging in goud houdt, zou u behoorlijk waardevol onroerend goed aan de beurs en de markt geven als u geen ripple zou kopen.

De tweede reden om xrp te kopen is omdat rimpel de behoefte aan grote kapitaalinvesteringen vermindert of wegneemt. Veel cryptocurrency-handelaren en -investeerders hebben hun frustratie geuit over het waargenomen gebrek aan vertrouwen in de reguliere cryptocurrencies zoals Monero, Zcash en Dash. Deze worden in de volksmond toegeschreven aan de waargenomen lage liquiditeitsbeoordeling. Deze perceptie is echter in veel opzichten onnauwkeurig. Ten eerste worden de meeste van deze valuta’s verhandeld op grote beurzen zoals OKEX, OTCBB en NYSE, die over het algemeen als liquide markten worden beschouwd.

Ten tweede zijn de meeste cryptosystemen momenteel in bètatests en hebben ze nog een lange weg te gaan voordat ze “mainstream” bereiken. Het gebruik van rimpel als alternatief transactieprotocol (ATP) vermindert de complexiteit van het systeem, waardoor de liquiditeit, legitimiteit en bruikbaarheid voor gebruikers toeneemt. Het gebruik van deze technologie komt niet alleen ten goede aan individuen die andere valuta gebruiken, maar zal ook de grotere instellingen, banken en financiële instellingen helpen hun voetafdruk op de planeet te verkleinen door hun portefeuille van activa te diversifiëren.

Ten slotte moet worden opgemerkt dat het gebruik van XRP’s ook altcoins zoals Dash, Doge en Litecoin zal helpen.

Naarmate deze nieuwe valuta’s populairder worden, zal het nut van xrp toenemen en daarom zal de vraag naar de belangrijkste cryptocurrencies toenemen. Zelfs als ze op dit moment geen momentum krijgen, zal de aantrekkingskracht van onmiddellijke toegang tot digitaal geld er altijd zijn. Daarom is het onwaarschijnlijk dat een van de leidende cryptocurrencies een significante daling van hun populariteit zal ervaren totdat de laatste volwassen wordt als een echt vooraanstaande cryptomunt.

Op dit moment staan de meeste toonaangevende altcoins niet eens het gebruik van het privétransactienetwerk van de belangrijkste beurzen toe. Dit betekent dat u geen xrp kunt kopen via een uitwisseling zoals Bitstamp of Gdax, maar u kunt het rechtstreeks bij de eigenaar van de portemonnee kopen, d.w.z. via uw eigen privésleutel. Dit betekent dat u niet echt een activum aan de beurs verkoopt, maar eerder toegang koopt tot hun privésleutel, dezelfde sleutel die zij zouden kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot uw activum op de open markt.

 

 

 

Vind meer info: muntjeskopen.nl