Welke WordPress-plug-ins heb ik nodig?

Welke WordPress-plug-ins heb ik nodig?

Welke WordPress-plug-ins heb ik nodig?

Nou, het antwoord is niet zo eenvoudig. Er zijn zoveel verschillende plug-ins op internet en elk heeft een bepaalde taak, maar de meeste kunnen met succes worden gebruikt met WordPress. Dus als u een van deze plug-ins wilt gebruiken, moet u weten welke u wilt gebruiken, hoe u ze moet installeren en ze vervolgens op uw website kunt gebruiken.

Het eerste dat je moet weten als je wilt weten welke WordPress-plug-ins ik nodig heb, is wat voor soort functionaliteit je nodig hebt van je plug-in. Wil je de website gewoon mooier en professioneler maken? Sommige mensen willen advertenties op hun website plaatsen of misschien willen ze video’s die worden afgespeeld wanneer iemand van de ene pagina naar de andere doorklikt. De plug-in die aan uw behoeften voldoet, is degene die het allemaal mogelijk maakt.

Als je je nu afvraagt welke WordPress-plug-ins ik nodig heb, dan kun je ook naar je thema gaan kijken. Thema is wat de meeste mensen zullen gebruiken om de website aan te passen en het is belangrijk dat u de juiste plug-ins gebruikt. Een van de populaire thema’s van tegenwoordig is het bootstrap-thema en het is geweldig voor degenen die wat flash aan hun site willen toevoegen. Een ander populair thema is het Jamaica-thema en het is geweldig voor degenen die wat kleur aan hun site willen toevoegen. U kunt zelfs de kleuren van uw plug-in wijzigen door een van deze twee thema’s te gebruiken.

Als u een blogthema gebruikt, moet u ook beslissen wat voor soort plug-ins voor u het beste werken.

De meeste mensen gebruiken WordPress-blogs die een persoonlijke of zakelijke blog zijn. Als u een zakelijke blog gebruikt, wilt u een of andere vorm van zoekmachineoptimalisatie ingebouwd hebben, zodat u een betere positie krijgt wanneer mensen zoeken naar producten en diensten die u aanbiedt. Als u een persoonlijke blog heeft, heeft u niet veel nodig.

Een van de plug-ins die gratis is en die u kunt gebruiken, is Google Analytics. Hiermee kunt u precies zien waar bezoekers vandaan kwamen, hoe lang ze op uw site bleven en welke pagina’s ze op uw site hebben gevonden. Er zijn veel plug-ins die u kunt gebruiken om spammers op te sporen of degenen die aan populariteit proberen te winnen door dubbele inhoud over het hele internet te plaatsen. Er zijn ook veel plug-ins die u zullen helpen bij het ontwerpen van uw site zoals u dat wilt. Als je problemen ondervindt bij het vinden van dit soort plug-ins, dan wil je misschien de eBay-plug-ins en de WPTuts + bekijken.

Een van de plug-ins die niet zo vaak voorkomt, maar u wel de resultaten kan geven waarnaar u op zoek bent, is de sitemap-generator. Dit is een tool die de structuur van uw site genereert, inclusief navigatielinks en sitemaps. Er zijn veel andere plug-ins die u kunt vinden die uw leven gemakkelijker zullen maken als het gaat om het gebruik van WordPress, maar als u niet kunt achterhalen welke de beste voor u is, wilt u misschien iemand inhuren die veel weet over dit onderwerp. Er zijn veel forums waar je naar toe kunt gaan om de antwoorden te krijgen op de vragen die je in gedachten hebt.

 

 

Vind meer info: eigen-domein.com