Welke vloertegels moet ik kiezen? Tips voor het kiezen van de juiste typen vloertegels

Welke vloertegels moet ik kiezen? Tips voor het kiezen van de juiste typen vloertegels

Dus je bent in de winkels en alle vloertegels liggen nu op de vloeren van je huis, maar je kunt niet beslissen welke je moet kopen. Je realiseert je dat je op bepaalde plaatsen een bepaald type tegel moet gebruiken, zoals je badkamer en keuken, maar je kunt niet bedenken waaraan die gebieden zullen worden blootgesteld. Welke vloertegels moet ik kiezen? Het is altijd een dilemma. Idealiter wilt u de meest duurzame tegel die u kunt vinden voor uw toepassing, maar als het een cementtegel is, moet u een zeer sterk reinigingsproduct hebben om het er als nieuw uit te laten zien, en of het een natuursteentegel is of een kalksteentegel uit een boerderij. heeft u een product nodig dat alle mogelijke verontreinigingen uit de natuurlijke omgeving waarmee uw dossier in contact kan komen, zal opvangen.

Het schoonmaken van een tegelvloer is niet altijd zo eenvoudig als je zou denken. Als je tegel bijvoorbeeld van cement is gemaakt, moet je ervoor zorgen dat je bij het schoonmaken geen oplosmiddelen gebruikt, anders ruïneer je de chemische stof die de cementtegel zo absorberend maakt. Als u een kalksteentegel uit een boerderij heeft, moeten uw schoonmaakproducten veel milder zijn dan wanneer u een cementtegel gebruikt, omdat de tegel veel beter bestand is tegen vlekken en vuil veel gemakkelijker opneemt. Als u een cementtegel heeft, wilt u elk type zuur reinigingsproduct vermijden, vooral als uw afwerking een metalen of roestvrijstalen afwerking heeft. Als uw tegel een witte coating heeft, moet u uit de buurt van zure schoonmaakproducten blijven.

Als je tegel een natuursteenafwerking heeft en je maakt hem schoon met een alkalische reiniger, dan zouden de schoonmaakproducten redelijk veilig moeten zijn. Welke vloertegels moet ik kiezen? Voor het grootste deel wilt u een vloertegel met natuursteenafwerking. Het is echter mogelijk dat u ook andere soorten vloeren tot uw beschikking heeft en die er voor u misschien beter uitzien. Als u eenmaal begrijpt wat de beste keuzes zijn voor het type vloer dat u heeft en wat het beste werkt voor de kenmerken ervan, dan is het gemakkelijker voor u om te kiezen welke vloertegels ik moet kiezen.

Link naar de website: Retrotegels