Wat levert het u op?

Wat levert het u op?

Veel huidverzorgingsproducten bevatten ingrediënten die op de markt worden gebracht als “sudo-crèmes”, wat een afkorting is van “sudan”, dat is afgeleid van Japanse modder. Er zijn veel verschillende soorten “zinken kont” -crème op de markt. Hieronder bespreken we twee van de meest bekende en sommige niet zo bekend:

Laten we eerst naar zink kijken. Dit is een van de belangrijkste elementen voor een gezonde billen. Zink heeft de wetenschappelijke naam “co-enzym Q10”. Het is een antioxidant, wat betekent dat het celbeschadiging door omgevingsfactoren, waaronder vrije radicalen, helpt voorkomen.

Het tweede ingrediënt dat in deze populaire billencrème wordt aangetroffen, en zowat elk ander product dat zink bevat (zoals vaseline), is alfa-liponzuur. Deze chemische stof is een afvalproduct dat wordt aangemaakt door de lever. Sommige mensen met een extreem gevoelige huid kunnen echter allergische reacties op deze chemische stof krijgen. Het veroorzaakt geen nadelige effecten, maar kan irritatie, roodheid, branderigheid, jeuk of zwelling op de plaats van aanbrengen veroorzaken. Als u deze symptomen ervaart na het aanbrengen van het product, stop dan onmiddellijk met het gebruik en neem contact op met uw arts of apotheker.

Oké, maar wat zit er in Sudo? Er zijn eigenlijk acht hoofdingrediënten, waaronder aloë vera, vitamine A, avocado-olie, bijenwas, glycerine, natriumhyaluronaat en granaatappelextract. Dit zijn allemaal plantaardige ingrediënten.

 

Ze zijn niet alleen hydraterend, maar ze zijn ook effectief bij het vergroten van de stevigheid en elasticiteit van de huid. Deze crème laat uw huid zacht, glad, zijdezacht en verjongd aanvoelen.

 

Oké, dus wat zit er in Sudo Xtreme Pro Work-out Gel Butt Cream? Dit product is vergeleken met Proactol, omdat de actieve ingrediënten hetzelfde zijn. Omdat het echter natuurlijke ingrediënten gebruikt, is het zachter voor de huid. Het is niet alleen zachtaardig, het is ook aangetoond dat het de lymfecirculatie verhoogt, waardoor uw algehele bloedstroom toeneemt. Als je last hebt van aambeien of anale fissuren, wil je zeker een product als Sudo proberen.

Zijn er nadelen aan Sudo’s kontcrème? Nee, het is een heel veilig product. Maar zoals bij de meeste producten, zal het geen wonderen verrichten. U moet nog steeds werk verzetten om resultaten te zien.

Dus wat bevatten enkele van de best beoordeelde producten? De beste producten bevatten ingrediënten zoals toverhazelaar, wat erg rustgevend is. Je vindt er ook emoe-olie, die erg hydraterend is. En vergeet niet om beoordelingen te krijgen van mensen die het product hebben gebruikt. Zoek online naar productrecensies en in veel tijdschriften over huidverzorging en soortgelijke onderwerpen.

Zoals met al het andere, is het altijd belangrijk om de instructies voor het gebruik van een crème te volgen, of het nu een vrij verkrijgbare crème is of een crème op recept. Veel producten bevatten aanwijzingen zoals “voor het beste resultaat”, dus volg deze op. Lees ook alle veiligheidsinstructies. Het is gemakkelijk voor iemand om te veel medicatie in te nemen, vooral als u niet de juiste dosering volgt.

Dus als je lijdt aan BV of een andere anale schimmelinfectie, overweeg dan een project Zinkzalf en andere billencrèmes. Ze kunnen u helpen van uw probleem af te komen. Zorg er echter voor dat u met uw arts overlegt voordat u met nieuwe medicijnen begint. Mogelijk kunt u een vrij verkrijgbare crème gebruiken terwijl u op een recept wacht, maar u kunt enkele bijwerkingen krijgen. En als u vragen heeft, raadpleeg dan uw apotheker. Hij of zij kan al uw vragen over de projectproducten beantwoorden.

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk