Wat is een webinar en hoe kan het u helpen bij uw online bedrijf?

Wat is een webinar en hoe kan het u helpen bij uw online bedrijf?

Webinars worden in hoog tempo de norm voor zakelijke bijeenkomsten, wat verklaart waarom veel mensen zich afvragen wat een webinar is en hoe het werkt. Een webinar is een zich herhalende presentatie van een specifiek product, dienst of informatie die via internet wordt aangeboden. Het volgt meestal een vooraf bepaald schema en kan gemakkelijk worden opgenomen om later opnieuw af te spelen of via internet naar een groter publiek worden verspreid. Kortom, webinars zijn een geweldige manier om een product of dienst te promoten.

Hoe werkt een webinar?

POZEA: WEBINAR, EMDB, EMF Balanceringsblad. Pozea-sjabloon bevat 100 unieke dia’s en 100 presentaties in totaal. Voeg eenvoudig afbeeldingen naar keuze in de presentatie in door ze naar de plaatsaanduiding voor afbeeldingen te slepen en neer te zetten

Wat is een webinar en hoe werkt het? Hoe werkt een webinar? Houd bij het maken van uw webinar rekening met het type publiek dat u voor uw webinar uitnodigt. Het doel van het webinar is om de bezoekers voor te lichten over het product of de dienst die u probeert te promoten. Creëer een online cursus over uw onderwerp met kleurrijke tabellen en grafieken, video’s en getuigenissen, samen met hand-outs voor snelle naslag.

Hoe werken webinars? Webinars kunnen het beste worden gebruikt als een gelegenheid om met uw doelgroep te communiceren. De interactie geeft je de mogelijkheid om een betere connectie te maken met je publiek, zodat ze in de toekomst bij je zullen kopen. Omdat interactie de sleutel is, is het belangrijk dat de presentatie duidelijk en gemakkelijk te begrijpen is en bedoeld is om het publiek aan te moedigen deel te nemen.

Hoe werken webinars met een microfoon? Omdat u uw computer en internetverbinding tot uw beschikking heeft wanneer u een webinar maakt, kunt u de microfoon gebruiken om uw publiek te bereiken. Bij de meeste webinar-hostingservices krijgt u de microfoon gratis, maar het kan zijn dat u aanvullende software moet aanschaffen om van deze functie te profiteren.

Ik heb een eenvoudig webinarsjabloon gemaakt dat een plug-in van Adobe Flash en Internet Explorer gebruikt om een presentatie van een dia met vier knoppen weer te geven. Om te beginnen, klik op “Js”. Ga dan naar “Tech Options” en selecteer “Network Interface”. Klik ten slotte op “rame” en klik vervolgens op OK om de installatie te voltooien.

Nu wil ik een realtime videowebinar demonstreren, die wordt opgenomen vanaf mijn iPhone, evenals een PowerPoint-presentatie. Ga eerst naar mijn site en meld u aan voor een gratis account met autopilot-software voor het bouwen van websites, zoals Site Rubix. Download vervolgens mijn webinarsjabloon en open het in YouTube. Speel de presentatie af en nodig vervolgens uw publiek uit om de pagina te “liken” via Facebook of andere sociale media.

Nadat de video een paar minuten is afgespeeld, beginnen we de presentatie vanaf de YouTube-URL. Vervolgens moedig ik mijn publiek aan om de pagina te “liken” via een Facebook-bericht of ander social media-verkooppunt. Op dit punt wil ik dat iedereen op mijn webinar de dia met de diavoorstelling van YouTube kan zien, en ik moedig ze aan om de presentatie te bekijken met de volumeknoppen op hun afstandsbediening. Als iedereen de presentatie bekijkt met de volumeknoppen, hebben we besproken wat er nodig is om verkeer naar ons webinar te leiden. We sluiten mijn webinarserie af met enkele productverkooppraatjes en eindigen met een dankjewelvideo.

 

 

 

Klik hier: https://webinarsoftware.nl/