Vacature monteur Venlo

Vacature monteur Venlo

 

Voor alle ervaren monteurs hebben we goed nieuws, er zijn namelijk veel banen beschikbaar bij jou in de buurt. Monteurs in de telecommunicatie bijvoorbeeld, koeltechniek, in de technische dienst of brandpreventie. Kortom, voor een vacature monteur in Venlo moet je hier zijn. Vind vandaag nog jouw ideale baan!

 

Wat doen monteurs?

Monteurs worden ingeschakeld om apparaten te installeren, repareren en onderhouden. Daarbij is het mogelijk dat je samenwerkt binnen een team, om bijvoorbeeld een machine te bouwen. Vaak zul je zelfstandig werken met toestellen die compleet geassembleerd zijn. Afhankelijk van de opdrachtgever en de functie omschrijving zul je werken met apparaten en machines die compleet anders zijn, soms betreft het een specifiek merk of model.

 

Waar ben je werkzaam als monteur in Venlo?

Als je in de buurt wilt gaan werken dan zoek je als eerste naar een vacature monteur Venlo. Dat is een goed begin, houd er wel rekening mee dat jouw werkplek zich niet altijd op dezelfde locatie bevindt als het hoofdkantoor. Naast een vaste werklocatie zijn er ook banen waarbij je ambulant inzetbaar moet zijn, misschien heb je daarvoor een rijbewijs of eigen vervoer nodig.

 

Wat kun je verdienen als monteur in Venlo?

Een baan als monteur is mooi, maar je wilt uiteraard ook weten wat je zult verdienen voor jouw inzet. Een gemiddeld bedrag is lastig te noemen omdat de specifieke situatie kan afwijken. Gemiddeld ligt het salaris voor monteurs tegen 2300 euro bruto per maand. Dit kan sterk variëren op basis van uren per week, opleiding of certificaten, ervaring of aantal jaren dat je gewerkt hebt. Bij een vacature monteur Venlo kan een richtbedrag genoemd worden.

 

Carrièremogelijkheden als monteur

Een baan is al heel mooi, misschien wil je nog verder carrière maken. Dat is als monteur zeker mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld zelf voor een aanvullende opleiding kiezen, daarnaast kunnen werkgevers intern ook training geven. Misschien wordt een aanvullende workshop of cursus voor je betaalt, dan kun je gaandeweg jouw vaardigheden uitbreiden. Daar heb je bij sollicitaties in de toekomst weer voordeel van. Bekijk de vacatures voor monteur in Venlo voor de diploma’s die gevraagd worden.

 

WR werkt aan werken

Iemand die op zoek is naar een geschikte vacature als monteur in Venlo moet natuurlijk bij WR.nl zijn. Met een organisatie die zich sinds 1989 inzet voor werkzoekenden en opdrachtgevers kun jij rekenen op een jarenlange expertise van het volledige team. Een passende baan zoeken hoeft niet veel moeite te kosten dankzij een ruime selectie aan vacatures voor monteurs door het hele land. Via WR.nl vind je snel de opdrachten én opdrachtgevers die aansluiten op jouw profiel. En als je vragen hebt dan stel ze gerust via WR.nl.