Tips voor het kiezen van een verhuisbedrijf

Tips voor het kiezen van een verhuisbedrijf

verhuisbedrijf

Voordat je een verhuisbedrijf kiest, doe je best wat informeel onderzoek. Vraag je vrienden om aanbevelingen en bel referenties. Controleer het Better Business Bureau om er zeker van te zijn dat een verhuisbedrijf geen klachten heeft ontvangen van eerdere klanten. Als u rode vlaggen vindt, moet u het gebruik van hun diensten vermijden. U moet er ook zeker van zijn dat hun verhuisoffertes gegarandeerd zijn voordat u contracten ondertekent Sterkverhuizingen.nl. Door deze tips te volgen, kunt u het juiste verhuisbedrijf kiezen voor uw verhuizing.

Nadat je een verhuisbedrijf hebt geselecteerd, lees dan zeker de kleine lettertjes over het geven van fooien. Hoewel het over het algemeen wordt aanbevolen om verhuizers contant geld te geven, kunt u ook elk lid van de verhuisploeg een fooi geven. Hoewel een forfaitair bedrag aan de voorman misschien gepast is, is het niet het beste idee. Bij sommige bedrijven kun je ze een fooi geven met een creditcard, maar dit is aan jou. Het belangrijkste is dat je weet wat je moet doen.

Een bindende schatting om te overschrijden is beter dan een niet-bindende schatting om te overschrijden, omdat het ervoor zorgt dat er geen overschrijdingen zijn. Een bindende prijsopgave moet daarentegen alle diensten en extra's bevatten die in de prijs zijn inbegrepen. Eventuele extra diensten dienen binnen 30 dagen na levering te worden betaald. U moet ervoor zorgen dat het verhuisbedrijf al deze documenten heeft om hun diensten te garanderen. Vraag ook of de verhuizers per uur rekenen.

Site bezoeken voor meer info: Sterkverhuizingen.nl