Planner Structuur Junkie

Planner Structuur Junkie

Als je een planner-structuurjunkie bent, zul je blij zijn te horen dat Structuurjunkie een nieuwe editie heeft. Deze neonkleurige uitgave wordt geleverd met een overzichtspagina voor elke week en een maandpagina voor het maken van aantekeningen. Er zijn ook notitiepagina's en twee leeslinten voor notaties. Deze editie is een goede keuze als je een planner-verslaafde bent.

planner structuur junkie

Bullet journaling is niet hetzelfde als plannen in een planner Mylovelynotebook.nl planner structuurjunkie. Als je een bulletjournal gebruikt, moet je waarschijnlijk een apart notitieboekje bijhouden voor aantekeningen. Daar bewaar je de aantekeningen die je in je dagelijks leven schrijft. Maar als je een planner-junkie bent, zul je ook dol zijn op PROJO's ongedateerde organisatiesysteem van 3 maanden, dat een planningsboek en een notitieboek in één boek combineert. Deze twee boeken worden bij elkaar gehouden door een omslag en werken als één geheel.

De papierdikte is een van de meest populaire stijlen van planners. Het heeft dezelfde structuur als een traditionele planner, maar het heeft een inslag en de neiging om open te vallen. Hoewel het nog steeds niet perfect is, is het een geweldig alternatief voor de typische papierdikte. Het is een geweldige manier om belangrijke dingen bij te houden, terwijl het je ook een gestructureerde ruimte geeft. Je zult het echter voorzichtig en met geduld moeten gebruiken.

Meer info over dit artikel: http://mylovelynotebook.nl/