Industriële lamp

Industriële lamp

Glimpen van klassieke ontwerpen in industriële lampen zijn vaak te zien in theaters, films, sportevenementen of shows vanwege hun vermogen om een ​​uitstekend ontwerp te bieden voor elk evenement. Ze hebben een uitnodigende geschiedenis achter elk stuk en passen goed bij de hedendaagse ontwerpen met een interessant verleden.

De eerste industriële lamp werd gebruikt in de jaren 1800 toen hij werd gemaakt om spoortunnels te verlichten tijdens de bouw van de New York Central Railroad. Er zijn veel soorten lampen gemaakt voor verschillende doeleinden. De meest populaire daarvan is de lamp die schijnt op een voet die van gietijzer of een ander metaal is. Industriële lampen hebben verschillende stijlen en ontwerpen, afhankelijk van wat de fabrikanten wilden creëren.

In veel gevallen kan een lamp worden vervaardigd met een frame van glas, zodat deze gemakkelijker kan worden verplaatst naar verschillende locaties of om bij elk meubilair te passen. Ze kunnen ook worden ontworpen om een ​​open kap in verschillende kleuren te hebben om bij de verlichting te passen of om de kamer een decoratieve uitstraling te geven. Sommige lampen hebben ontwerpen met een soort decoratief element zoals gravures, etsen of zelfs gebeeldhouwde ontwerpen.

Type Industriele lamp

Een ander type Industriele lamp is de lamp die twee kanten heeft in plaats van slechts één. Dit soort lampen is er in een grote verscheidenheid aan vormen, maten en kleuren. De twee zijlampen hebben meestal een metalen behuizing, met een inzetstuk dat aan één kant een stuk plastic of hout bevat.

Het meest populaire type lamp in de industriële markt is de industriële lamp die is voorzien van een mechanisme waarmee de lamp kan schakelen tussen twee verschillende standen. Dit is een erg handige functie, vooral wanneer mensen verlichting zoeken die zowel binnen als buiten een kamer past. Sommige van deze lampen zijn ook voorzien van lampen die boven de tafel kunnen worden geplaatst waar ze worden gebruikt, zodat de gebruiker niet hoeft op te staan ​​om ze aan te zetten. Deze lampen zijn over het algemeen duurzamer dan het andere type.

Een van de meest unieke soorten lampen op de markt is de industriële lamp met een kleine verlichte doos. In veel gevallen is dit gemaakt van een dun materiaal zoals plastic of draad dat is bedekt met een soort zwarte verf of vernis. De doos is het deel van de lamp dat aan licht wordt blootgesteld.

Meer informatie? Klik hier Verlichtingvantoen.nu