Huur een Dodge Ram – Rechtszaken tegen autofabrikanten

Huur een Dodge Ram – Rechtszaken tegen autofabrikanten

Tientallen eigenaren en huurders van Nissan Dodge Rams leasen op alle modellijnen, inclusief 1500-3500, hebben onlangs rechtszaken aangespannen waarin ze beweren dat hun voertuigen lijden aan ernstige mechanische en ontwerpfouten die routinematig worden aangetroffen in iets meer dan een decennium aan door Nissan geproduceerde voertuigen. De rechtszaken, die zijn aangespannen bij federale en staatsrechtbanken, stellen dat het ontwerp van Nissan van de 1500-3500 Ram inherent defect is, wat rechtstreeks gevolgen heeft voor de veiligheid van duizenden chauffeurs die gewond zijn geraakt of zijn omgekomen bij ongevallen met vrachtwagens en auto’s van Nissan. De rechtszaken zoeken compensatie voor medische rekeningen, verlies van inkomen, pijn en lijden, en gederfde inkomsten, evenals schadevergoeding voor verlies van vrijheid.

De rechtszaken tegen Nissan omvatten verschillende rechtszaken die zijn aangespannen tegen Dodge Ram-fabrikanten als een groep. Volgens de klacht die is ingediend in een rechtszaak tegen Nissan, moeten Ram-fabrikanten, zoals Dodge, hebben geweten dat hun voertuigen vanaf het begin defect waren en toch niets hebben gedaan om het probleem op te lossen. De klachten beweren ook dat de pogingen van de fabrikant om het defect in de rechtszaken te verhelpen, hebben geleid tot veel extra defecten.

Hoe vind je een Leasen Dodge Ram?

Een van de belangrijkste klachten met betrekking tot het ontwerp van de Ram is dat er veel openingen in het dak van het voertuig zitten, waardoor het voor passagiers onveilig is om volledig in het voertuig vast te zitten. Een andere klacht betreft het feit dat het ontwerp van de Ram van Nissan het mogelijk maakt het interieur van het voertuig te onderwerpen aan overmatige trillingen, evenals constant bonzen en schokken. Dit heeft geleid tot een aantal rechtszaken over verwondingen aan passagiers van Ram veroorzaakt door overmatige trillingen.

Een andere klacht heeft betrekking op het ontwerp van de ram, waardoor het interieur tijdens het gebruik aan extreme hitte kan worden blootgesteld en zo oververhitting van het interieur kan veroorzaken, en daardoor bijdraagt ​​aan het onvermogen van de ram om te voldoen aan federale en nationale voorschriften met betrekking tot de veilige werking van auto’s. . Deze klacht beweert dat de fabrikant van de ram niet voldeed aan federale en staatsmandaten met betrekking tot de veilige bediening van auto’s en nalatig was bij het maken van het ontwerp van de ram.

Naast de klachten die tegen de Ram zijn ingediend, wordt Nissan geconfronteerd met juridische stappen tegen hun dealers, waaronder verschillende grote autowinkels zoals CarMax en Fleetwood, evenals lokale franchise-dealers zoals Roush en Enterprise. Volgens de klacht die is ingediend tegen Nissan-dealers, is het dealerinstituut dat Nissan-voertuigen heeft verkocht, in sommige gevallen de National Highway Traffic and Safety Administration (NHTSA), niet alleen op de hoogte van de defecten die aanwezig zijn in de Dodge Ram, maar is het ook betrokken geweest bij inspanningen om die gebreken te verbergen.

Tips nodig bij het kopen van een leasen ontwijk ram

Een van de rechtszaken die is aangespannen tegen de fabrikant van de ram heeft betrekking op het besluit van Nissan om een ​​rolbeugel aan de voorkant van het voertuig toe te voegen. De rolbeugel, een veiligheidsuitrusting die de zitpositie van de bestuurder in de auto moet waarborgen, is gemaakt van staal, dat kwetsbaar is voor botsingen met de grond en andere obstakels tijdens het rijden. De rechtszaak stelt dat de rolbeugel ervoor zorgt dat de Ram niet voldoet aan de wettelijke vereisten met betrekking tot de veilige bediening van auto’s.

Een andere rechtszaak betreft een klacht over de rolbeugel, waarbij sprake is van een ongeval waarbij een Ram van achteren een huurauto eindigde. De vrachtwagenchauffeur van Nissan liep lichte verwondingen op, die ziekenhuisopname en daaropvolgende chirurgie vereisten. De rechtszaak beweert dat de rolbeugel, die is ontworpen om te voorkomen dat de Ram-bestuurder voorwaarts in de lucht wordt gegooid wanneer de achterkant van het voertuig de stoep raakt, niet correct is geïnstalleerd.

Naast rechtszaken tegen de Ram pickup auto kopen, worden de andere auto- en vrachtwagenfabrikanten aangeklaagd wegens vermeende defecten in hun ontwerpen van hun voertuigen, waaronder Ford en Lincoln. Ford is het doelwit van een rechtszaak die Ford verantwoordelijk wil houden voor verwondingen die zijn opgelopen door een man die hersenschade opliep nadat zijn Ford-truck uit 2020 in een boom was gerold. en liet hem niet meer lopen.