Hoe te winkelen voor geïmporteerde auto

Hoe te winkelen voor geïmporteerde auto

Veel van mijn vrienden uit Duitsland zijn altijd geïnteresseerd in het kopen van een goedkope auto importeren duitsland. Dit komt voornamelijk door het feit dat het veel goedkoper is dan het kopen van een vergelijkbaar voertuig hier in de Verenigde Staten. Overigens ben ik ook gefascineerd door voertuigen uit Duitsland in het algemeen. Met name de Ford F150. Vorige week besloot ik mijn neef en zijn vrouw mee te nemen naar de schoonfamilie van mijn neef voor het Thanksgiving-weekend en we waren van plan om de dag bij hen thuis door te brengen om alle feestdagen in te halen.

We wisten allemaal dat mijn neef en zijn vrouw grote autoliefhebbers waren en we waren het er allemaal over eens dat we echt het meeste uit onze tijd moesten halen om de Ford-dealer te bezoeken. Dus zodra we klaar waren met het bezoek aan de dealer, gingen mijn neef en ik naar de plaatselijke kruidenierswinkel om wat kalkoen en aardappelen voor het avondeten te kopen. Tijdens het eten merkten mijn neef en ik toevallig op dat een van de Duitse supermarkten een geïmporteerde Ford F150 te koop had. Toen we dit Duitse voertuig te koop zagen, zeiden we onmiddellijk tegen onze voedselontvanger: “Het lijkt erop dat we hier een Duits voedselgevecht kunnen houden.”

Toen we de kruidenierswinkel binnenkwamen, herkenden we meteen de etalage met Duits voedsel zoals gebakken aardappelen, kool en rode peper. Zodra we uit de supermarkt kwamen, begonnen we meteen te praten over de prijs van de Ford F150. Mijn neef en ik waren het er meteen over eens dat de prijs van de Duitse auto een beetje duur was, maar we zouden hem toch kopen ondanks het feit dat hij geïmporteerd was. Toen we naar de balie liepen, herkenden we de voedselexpert meteen als consul Cortina, een eenentwintigjarige uit Duitsland. Toen hem werd gevraagd waarom hij de Ford F150 verkocht, antwoordde hij: “Omdat hij snel verkoopt.”

De consul vertelde ons vervolgens alles over zijn Duitse voorouders en legde uit dat hij met een schip van Duitsland naar Argentinië was gekomen, waar ze de kost verdienden met het verkopen van Duitse bieren. Vervolgens vertelde hij ons dat importauto’s uit Duitsland heel gebruikelijk zijn, omdat de meeste Duitse mensen dol zijn op hun Duitse auto’s. ‘Mijn grootmoeder houdt niet van Duitse auto’s’, zei hij. ‘Ze zou nooit een importauto uit Duitsland kopen.’

Mijn neef en ik waren onder de indruk van de kennis van Consul over importauto’s en toen we de supermarkt verlieten, hadden we nog steeds geen besluit genomen over de aankoop van de Duitse Ford F150. We waren in staat om een besluit te nemen toen mijn neef ons vertelde dat de Duitse Ford F150 waar we naar op zoek waren, “net een grote olieverversing had ondergaan.” Blijkbaar hebben we van consul Cortina kunnen leren over autoverzorging en zo hebben we geleerd dat het belangrijk is om te weten wanneer de motor van uw auto moet worden vervangen. We hebben de Ford F150 kunnen kopen met een aanbetaling van slechts $ 200, dankzij onze kennis van autoverzorging en zijn bereidheid om ons de auto te verkopen voor slechts $ 250. Dat is pas waarde besparen in een klein pakket!

Over het algemeen heb ik genoten van mijn tijd met winkelen bij Consul’s. Zijn verkopers waren deskundig en boeiend en hielpen ons met de verschillende aspecten van het kopen van een Duitse auto in ruil voor het importeren in de Verenigde Staten. De prijzen zijn concurrerend en uiteindelijk kochten we de Ford F150 waarin we oorspronkelijk geïnteresseerd waren voor iets minder dan 200 dollar, wat een koopje is als je kijkt naar de kwaliteit en de functies.

Voor meer informatie bezoek https://www.vanleersum.nl/