Hoe om te Voorkomen dat Opgelicht Online

Hoe om te Voorkomen dat Opgelicht Online

Laatst ontving ik een sms van een geïnteresseerde klant, met de vraag of ik een bezoek de site die is opgegeven in mijn e-mail. Hij was bezorgd dat hij gezonden had de verkeerde tekst en wilde weten wat voor soort antwoord dat hij zou ontvangen als hij vroeg mij kunt u terecht op de website.

De reactie die hij kreeg was best interessant. In plaats van hem te vragen de website te bezoeken, had hij hem moeten vragen of hij het door hem gevraagde product of een gratis proefperiode had ontvangen. Het enige dat verbazingwekkender was dan het ontvangen van een e-mail waarin stond dat ik de website moest bezoeken terwijl ik net een gratis product had aangevraagd, was dat ik helemaal geen reactie kreeg. Als hij me om informatie of een gratis proefperiode had gevraagd, had ik dat graag gedaan.

Ik ben er zeker van dat dit soort van het verzoek van de klant is al eerder gedaan, maar het is een goede herinnering van hoe moeilijk het kan zijn om mensen terug komen naar je toe, wanneer zij niet tevreden zijn met uw dienst of producten. Als u in de online business en iemand vertelt je om kunt u terecht op de website zijn ze waarschijnlijk probeert je iets te verkopen. U kunt dit voorkomen door ervoor te zorgen dat u weet met wie u het verzenden van uw e-mails, en de reden waarom u het verzenden van de e-mail naar hen.

Alleen omdat ze u iets aanbieden, betekent niet dat ze een goede reputatie hebben op internet. Uiteindelijk proberen ze u waarschijnlijk gewoon een ander product te verkopen. U kunt dit voorkomen door de juiste vorm van contact met een persoon te gebruiken.

U kunt ook voorkomen dat u op internet wordt opgelicht als u er niets aan doet. Een van de beste dingen die u kunt doen, is ervoor zorgen dat al uw correspondentie privé en vertrouwelijk blijft. Als het door u opgegeven e-mailadres niet beschermd is, kunt u gemakkelijk het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal.

Op het einde is het heel belangrijk om voorzichtig te zijn wanneer u te maken met het Internet. U wilt een veilige en tijd wanneer u on line bent en dat betekent dat je moet ervoor zorgen dat de persoon je te maken hebt met gerenommeerde.

Een ander ding dat u kunt doen om ervoor te zorgen dat de persoon met wie u te maken heeft, een gerenommeerd persoon is, is hen toestemming vragen om contact op te nemen met het e-mailadres van hun klant. Vaak geven mensen geen toestemming en verdwijnen ze gewoon nadat je hen hebt gevraagd om je adres te e-mailen.

Wanneer u denkt dat u bereikt een website of een e-mailadres dat u niet zeker bent, is het het beste om door te gaan het gesprek met het bedrijf. Immers, ze hebben dezelfde naam als de klant en gebruik maken van de hetzelfde domein als dat van de persoon die u probeert te bereiken.

U wilt ook weten of de klant het e-mail adres beschikbaar is voor het bekijken op het Internet. Veel mensen verbergen hun adres, maar als je deze informatie zult u in staat zijn om deze informatie gebruiken om contact met de persoon, indien zij zijn degene die je denkt dat je te maken hebt.

Een andere manier om uit te vinden als ze een goede reputatie is te zien hoe lang ze al op het Internet. De meeste Internet gebruikers zijn rond voor vrij wat tijd, dus ze moeten zijn op het Internet voor een tijdje.

Als u te maken heeft met iemand die een oplichter is, zullen zij u alleen de naam geven van de persoon die de zwendel op internet heeft gemaakt. Dus als u de naam van het bedrijf kent, maar niet hun werkelijke persoon, voorkomt dit dat u uw tijd aan hen verspilt.

Er is een gezegde dat luidt: “Vertrouw niemand, zelfs jezelf”, en dat is een ware uitspraak wanneer je te maken hebt met iemand op het Internet. Dus zorg ervoor dat je elke stap van het proces in eigen handen.