Een recensie van KJH Mascaraborstels

kjh

Een recensie van KJH Mascaraborstels

De nieuwe KJH-gereedschapslijn is gericht op elektrisch handgereedschap. De KJH Iron Fist is het perfecte gereedschap om een dunne plaat metaal aan te spannen zonder de handen te beschadigen! De nieuwe ijzeren vuistactie met hoge sterkte heeft de neiging de lijndiameters te minimaliseren, wat de efficiƫntie en het comfort bij het aanspannen in gevaar brengt (het is moeilijk om hard te trekken, zelfs aan een lijn met een dunne diameter). Het KJH-systeem gebruikt een innovatief ontwerp om dit te bereiken en ook om ergonomische voordelen te bieden.

De nieuwe KJH Iron Fist-borstelset is verkrijgbaar in zowel een volledig als een compact model. Beide zijn goed ontworpen en voorzien van ergonomische comfortabele handgrepen, een heavy-duty snijder, verschillende lijnformaten en een heavy-duty snijborstel. Het compacte model heeft twee standen: een natte borstel voor zwaar gebruik voor het snijden en vormgeven van metaal, en een modus met een kortere, zachtere borstel voor nauwkeuriger werk test1235. Een ingebouwd smeersysteem zorgt voor een langdurige service en zorgt voor een automatische uitschakeling na ongeveer tien minuten gebruik. De hele lijn KJH-borstels is verkrijgbaar in metrische, standaard en NOSB-stijl, afhankelijk van de soorten plaatwerk waaraan u werkt.

De borstels van volledige grootte zijn verkrijgbaar in aluminium of roestvrij staal en hebben een taps toelopend handvat voor gebruik op zowel fijn als grof haar. De compacte versie is ook verkrijgbaar in aluminium of roestvrij staal en bevat de taps toelopende handgreep en dop. Het KJH-systeem is verkrijgbaar in verschillende draadtellingen en stelt gebruikers in staat om de borstels te verwisselen tussen nat en droog aanbrengen en hetzelfde type tandenstokers te gebruiken als die in de traditionele borstels worden gebruikt. Er zijn ook verschillende speciale borstelkoppen met een hoek verkrijgbaar uit de KJH-gereedschapslijn, waaronder schuine varkenshaar, taps toelopende zwijnen en diamanten taps toelopende borstels.

Voor meer informatie klik je hier: test1235