Een huis verkopen Tips voor het inhuren van een makelaar

Een huis verkopen Tips voor het inhuren van een makelaar

Of u nu uw huis verkoopt of op zoek bent naar een nieuwe makelaar, er zijn verschillende dingen waar u rekening mee moet houden voordat u er een inhuurt. Naast de gebruikelijke vergoedingen, moet u ook overwegen hoeveel werk de makelaar bereid is te doen. Hieronder vind je een aantal voor- en nadelen van het inschakelen van een makelaar. Blijf lezen voor meer informatie! Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende fouten die u moet vermijden bij het inhuren van een makelaar. Lees verder en leer van onze tips om al deze fouten te voorkomen.

Voorkom concessies aan de prijs U kunt uw eigendom zelf gratis vermelden op websites zoals Craigslist Makelaar Ede en omgeving | Makelaardij Prins. FSBO-lijstwebsites zijn ook gratis beschikbaar en stellen u in staat om uw huis gratis te vermelden. Elke site varieert in het aantal foto's dat u kunt uploaden, de lengte van de vermelding en hoeveel wijzigingen kunnen worden aangebracht. Afhankelijk van de aanbieding kunt u ook contact opnemen met de makelaar voordat u uw woning plaatst. U wilt waarschijnlijk enkele wijzigingen aanbrengen in uw vermelding, maar u kunt dit het beste doen voordat uw eigendom wordt verkocht.

Voordat u uw huis te koop aanbiedt, moet u een onderhoudsbeurt plannen. Voordat u potentiƫle kopers uitnodigt om uw eigendom te bekijken, vult u gaten en scheuren en onderhoudt u het gazon. Zorg er ook voor dat alle elektrische aansluitingen en apparaten goed werken. Je moet jezelf ook schaars maken bij het tonen van je huis aan potentiƫle kopers. Hoewel de meeste huizenkopers worden vergezeld door een makelaar, is het niet ongebruikelijk dat een makelaar traag is met het omarmen van nieuwe marketingtools. Zorg ervoor dat uw makelaar ervaring heeft met deze kanalen.

Klik op de link: https://www.makelaardijprins.nl/