De essentiële feiten over de makelaarseed

De essentiële feiten over de makelaarseed

Een aantal New York Stock Exchange-makelaars verplichten hun klanten om een examen af te leggen dat bekend staat als de makelaarseed voordat ze tot het bedrijf worden toegelaten. Deze tests hebben betrekking op onderwerpen als beursterminologie, margevereisten, onder andere. De verplichtingen van de makelaar worden mede bepaald door deze examens. Het is ook een goed idee om het beleid en de richtlijnen van de New York Stock Exchange te begrijpen voordat u besluit om makelaar te worden. Door te weten en te begrijpen wat u niet kunt doen, weet u of het de moeite waard is om u bij het bedrijf te voegen.

Voorafgaand aan het afleggen van het examen, moet een makelaar een contract ondertekenen met de New York Stock Exchange. Deze contracten specificeren de makelaarsdiensten die een makelaar aan zijn klanten moet verlenen. Als u ervoor heeft gekozen om makelaar te worden, wordt van u verwacht dat u voldoet aan de wetten en vereisten van de New York Stock Exchange. Alle overeenkomsten van makelaars moeten in schriftelijke vorm worden opgesteld. Makelaarsbedrijven hebben niet het recht om van hun klanten te eisen dat ze zich aan enige reeks regels houden. Als ze de regels overtreden, kunnen boetes worden opgelegd aan het bedrijf of de klanten.

Alvorens het examen af te leggen, moet een makelaar zich vertrouwd maken met alle afkortingen en jargon die in de handelswereld worden gebruikt. Dit zal hem helpen de vragen die worden gesteld beter te begrijpen en te interpreteren. Bovendien kan het beursvennootschap de cliënt vragen om grafieken en andere informatie over het bedrijf en de diensten die het levert te bekijken. Deze gegevens worden ook gebruikt ter ondersteuning en uitleg tijdens de tentamens.

De makelaar moet zich ook op het examen voorbereiden door alle documenten, gidsen, publicaties, brochures, pamfletten, brieven en ander leesmateriaal te bestuderen die betrekking hebben op de activiteit van effectenmakelaardij. Leesmateriaal is vooral belangrijk omdat de informatie behoorlijk technisch en moeilijk te begrijpen kan zijn. De makelaar moet ook proberen een werkende kennisbasis van de New York Stock Exchange te ontwikkelen. Er zijn veel bronnen beschikbaar om te studeren. Dit zijn onder andere boeken, tijdschriften, kranten, televisieprogramma’s en internet.

Tijdens zijn studie moet de makelaar niet vergeten dat er regels zijn die hem zullen beheersen. Een regel betreft het minimale bedrag dat een makelaar zijn klanten in rekening kan brengen. Elke makelaar moet zich aan deze wetten houden. Het niet naleven van deze wet kan leiden tot disciplinaire maatregelen of mogelijk ontslag.

Het is een goed idee voor mensen die makelaar willen worden om de tijd te nemen om de regels van de New York Stock Exchange en de New York Commission te bestuderen. Dit helpt hen om voorbereid te zijn op het behalen van de examens. Ter voorbereiding op de examens moet de makelaar de verschillende vaardigheden oefenen die hij nodig heeft om makelaar te worden. De voorbereiding helpt ook om het vermogen te ontwikkelen om goed met klanten te communiceren. Na het voltooien van het vereiste aantal uren makelaarstraining, moet een succesvolle makelaar de test afleggen die hem kwalificeert om een vastgoedmakelaar in New York te worden.

Klik hier voor meer informatie Talsmamakelaardij.nl