3 redenen waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

3 redenen waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Als je wilt weten waarom kastanje puree kopen goede vleesvervangers zijn, heb je veel goede keuzes. Om te beginnen zijn ze verkrijgbaar in vele stijlen en smaken die u kunt gebruiken om uw huidige dieet op te fleuren. Wist je dat zwarte bonen, bruine bonen, kikkererwten en limabonen allemaal heerlijk smaken? Zelfs als je geen fan bent van koemelk, zul je alternatieven kunnen vinden die vergelijkbare voedingsstoffen bevatten als die van koemelk. Onthoud gewoon dat hoe hoger het eiwitgehalte van een boon, hoe hoger ook het gehalte aan voedingsstoffen.

waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Een andere reden waarom peulvruchten goed voor je zijn, is dat ze veel vezels voor je maaltijden bevatten. Net als elke andere peulvrucht zitten bruine bonen en kikkererwten boordevol eiwitten, maar in tegenstelling tot andere peulvruchten hebben ze een hoog vezelgehalte. Door uw vezelinname te verhogen, kunt u uw calorie-inname verlagen zonder de voedingsstoffen op te offeren. Sommige mensen geloven zelfs dat peulvruchten, die veel vezels bevatten, ervoor kunnen zorgen dat u niet aankomt. Dit maakt de consumptie van peulvruchten een van de beste manieren om het gewicht te beheersen zonder jezelf uit te hongeren.

Hoewel peulvruchten misschien een gezond alternatief zijn voor rundergehakt of kip, kunnen ze nog steeds behoorlijk wat calorieën bevatten. Dit komt omdat dierlijk vlees meestal veel vet bevat. Bovendien dient het vet vaak als natuurlijk conserveermiddel, wat betekent dat je meer geld moet uitgeven aan het kopen van bevroren peulvruchten omdat de verse al rijk is aan voedingsstoffen. Dit is niet iets dat u zult waarderen, vooral als u probeert af te vallen, maar uiteindelijk zult u te maken krijgen met extra kosten.

Behalve dat je meer schapruimte nodig hebt en minder naar de winkel moet, kun je om één reden ook tofu overwegen. Het is een van de meest veganistische voedingsmiddelen die je kunt eten en het biedt een breed scala aan gezondheidsvoordelen. Omdat het voornamelijk uit plantaardig materiaal bestaat, bevat het veel eiwitten, een soort voedingsvezels, vitamines en mineralen. Bovendien bevat het weinig vet en cholesterol, waardoor het een gezond alternatief is voor vlees en vis. Voor vegetarische en gezondheidsbewuste mensen kan tofu een uitstekende vleesvervanger zijn omdat het dezelfde eiwitten en vitamines kan leveren, zonder de vetten en koolhydraten.

Een ander voordeel van peulvruchten is hoe gemakkelijk ze te bereiden zijn. Omdat ze in vele vormen voorkomen, waaronder pap, gestoofd of gestoofd in salades, hoef je geen genie te zijn om ze te bereiden. Dit is nog een reden waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn: ze zijn gemakkelijk te bereiden en veelzijdig.

Ten slotte zou je kunnen overwegen dat peulvruchten meer zijn dan alleen vleesvervangers. Ze kunnen uw dieet verbeteren door u te voorzien van de vitamines, mineralen en vezels. Ze zijn ook een goede bron van ijzer en andere sporenelementen. Ten slotte zitten ze boordevol eiwitten waardoor ze een uitstekende bron van maaltijdeiwitten zijn. Als u gezonder probeert te eten, of als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om gezonder voedsel aan uw dieet toe te voegen, overweeg dan deze peulvruchten: zwarte bonen, limabonen, bruine bonen, kikkererwten en pinto bonen.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://www.valledelsole.nl/